Световноизвестният тенор Andrea Bocelli, виртуозният пианист Lang Lang и сопраното Lei Jia представиха съвместнен проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин, озаглавен “Forever You and Me”. Песента е сътрудничество между музикантите заедно с организационния комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пекин и Пекинската федерация на литературните и художествени кръгове.

Композирана от Shu Nan и Zhang Heping, мелодията събира изявени артисти от две култури, символизирайки приемствеността между тазгодишните и бъдещите домакини на Игрите, които през 2026 г. ще се проведат в Италия. Песента носи в себе си олимпийския дух и призовава към заедност, мир и надежда.

„За мен беше голямо удоволствие да си партнирам именно с тези необикновени и талантливи артисти, представители на китайската култура. За първи път работя с Lei Jia, но с Lang Lang, който е мой скъп приятел, правенето на музика винаги е страхотно изживяване,” споделя Bocelli.

„За мен “Forever You and Me“ е ехо или спомен от Летните олимпийски игри в Пекин преди 14 години. Мелодията е емоционална и трогателна и вярвам, че ще докосне сърцата на мнозина по света," добавя Lei.