Суперзвездите IL DIVO ( Carlos Marin, David Miller, Sebastien Izambard и Urs Buhler ) обявяват 10-тия си студиен албум - For Once In My Life: A Celebration Of Motown, който ще излезе на 16-ти юли, а първият сингъл от него – Aint No Mountain High Enough, с участието на знаменития Marvin Gaye, е вече факт.

Колекцията на IL DIVO включва интерпретации на класики като “I’ll Be There” (The Jackson 5), “For Once In My Life” (Stevie Wonder) и “Say You, Say Me” (Lionel Richie), а специални гост-артисти в него са Smokey Robinson и Boyz II Men.

Албумът ще съдържа 10 песни, които показват страхотния вокален талант на квартета и едновременно с това отдават почит на легендарни артисти от редиците на Motown Records.

„Когато за пръв път се зароди идеята за албума, най-важното за нас беше да сме сигурни, че нашите интерпретации уважават и почитат вечния чар на песните. До края на проекта се грижехме за това всяка нота да бъде изпята с най-голяма нежност и за нас е привилегия да можем да добавим собствените си вокали към музикалната история на Motown. Надяваме се феновете да се насладят на музиката толкова, колкото ние се наслаждавахме при създаването й.“

IL DIVO е една от най-успешните класически кросоувър групи в световната музикална история – статус, на който квартетът се радва още създаването си през 2003 г. С над 30 млн. продадени албума, 160 златни и платинени албума в 33 държави – те са първите класически кросоувър артисти, които имат дебютен албум на 1-во място в Top 200 класацията на Billboard.
 

For Once In My Life: A Celebration Of Motown:

1. “Ain’t No Mountain High Enough” Featuring Marvin Gaye
2. “For Once In My Life”
3. “The Tracks Of My Tears” Featuring Smokey Robinson
4. “My Girl”
5. “I’ll Make Love To You” Featuring Boyz II Men
6. “River Deep Mountain High”
7. “I’ll Be There”
8. “Reach Out I’ll Be There”
9. “Say You, Say Me”
10. “My Cherie Amour”
 

Албумът ще бъде наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина MusicMall.bg.