През последните години Taylor Swift преживява истинско пътешествие – от бунтарския албум “Reputation” тя се насочва към влюбения сладък поп на “Lover” и намира политическия си глас някъде между двете. Но най-новият й свеж проект “folklore” резонира с отзивите на музикални критици и фенове повече от всякога.

Изпълнителката изненада феновете си с новината за албума часове преди да го пусне в дигиталните платформи. Изданието излиза и на физически носител след броени седмици.

Тази тиха премиера е неочакван ход за супер звезда като Taylor Swift, чиито предишни проекти са промотирани в продължение на месеци. 
Първите отзиви за албума са бляскави като някои критици го определят като “най-великия й проект до сега”. Той, както Taylor Swift твърди, е създаден по време на изолацията заради пандемията от Covid-19, и включва 16 деликатно изработени парчета, които се различават много от типичния за певицата поп стил, който я направи световна звезда.

“Преди тази година може би щях да обмисля кога би бил най-подходящият момент да пусна този албум. Но във времето, в което живеем, нищо не е сигурно. Интуицията ми казва, че ако направиш нещо, което обичаш, трябва да го покажеш на целия свят веднага.”

Вълнуващият нов албум е перфектно отражение на месеците на изолация, които преживяват Swift и нейните фенове. Резултатът е възторжен не само за най-верните й почитатели, но и за критиците. В Instagram поп звездата Halsey написа: “бих умряла за Taylor Swift”.
 

СЛУШАЙ И ГЛЕДАЙ “cardigan” ТУК: