BILLIE EILISH ПРЕДСТАВИ СИНГЪЛА NO TIME TO DIE

ТОВА Е ВОДЕЩАТА ПЕСЕН КЪМ ПРЕДСТОЯЩИЯ 25-ТИ ФИЛМ ЗА JAMES BOND

BILLIE EILISH ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ПЕСЕНТА НА ЖИВО НА СЦЕНАТА НА BRIT AWARDS НА 18-ТИ ФЕВРУАРИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ HANS ZIMMER И JOHNNY MARR

СЛУШАЙ
‘NO TIME TO DIE’


Носителката на 5 награди GRAMMY®, новата музикална сензация Billie Eilish представя водещата песен към новия филм за James Bond - No Time To Die. Музикален продуцент на песента е братът на Billie, също носител на GRAMMY®, FINNEAS, заедно със Stephen Lipson, с оркестрален аранжимент на Hans Zimmer и Matt Dunkley, и китарна линия от Johnny Marr. No Time To Die излиза преди световната премиера на филма, който тръгва В КИНАТА през април.

18-годишната Eilish официално е най-младият артист в историята, който създава и записва песен за James Bond. Тя ще изпълни No Time To Die за първи път на живо, акомпанирана от FINNEAS и специалните гости Hans Zimmer и Johnny Marr на церемонията по връчване на престижните музикални награди The Brit Awards в Лондон на 18-ти февруари.

“Billie и FINNEAS са създали невероятно силна и въздействаща песен No Time To Die, която е написана безупречно добре, за да кореспондира на емоционалната история във филма, споделят продуценттите му Michael G. Wilson и Barbara Broccoli.

“Голям фен съм на Billie и FINNEAS. Креативната им интегрираност и талант са несравними и нямам търпение публиката да чуе какво са подготвили– свежа, нов перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред“, разказва режисьорът Cary Joji Fukunaga.

Eilish споделя:“Лудо е да участваш в това по какъвто и да било начин. Да имаш възможност да създадеш музикалната тема към филм, който е такава легендарна поредица е огромна чест. James Bond е един от най-яките филми, създавани някога. Още съм в шок.” FINNEAS добавя: “Да сме замесени в песен за филм на Bond е нещо, за което сме мечтали през целия си живот. Няма по-емблематична комбинация от музика и кино от Goldfinger и Live and Let Die. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в тази легенда, наречена 007.”

Слушай No Time To Die ТУК.

През изминалия месец Billie Eilish влезе в историята на най-престижните световни музикални награди GRAMMY® като най-младия артист със статуетки в 4 водещи категории – Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър вокален албум. Нейният брат и сътрудник FINNEAS отнесе вкъщи още 2 награди GRAMMY® за Продуцент на годината, некласически и Най-добра продукция на албум, некласически.

В неделя двамата блеснаха с емоционално изпълнение на вечния хит на The Beatles, “Yesterday”, на сцената на 92рите награди Оскар.

ГЛЕДАЙ изпълнението ТУК:

Албумът на Billie Eilish, “When We All Fall Asleep, Where Do We Go”, е наличен на CD & Vinyl в MusicMall.bg ТУК.


OFFICIAL WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | YOUTUBE | SOUNDCLOUD