Слушай и свали “Beautiful Ghosts” тук:
https://taylorswift.lnk.to/BeautifulGhostsID

Гледай официалното lyric видео тук: https://TaylorSwift.lnk.to/CATSLyricVideo
  
Във филма песента “Beautiful Ghosts” е изпълнена от Francesca Hayward,
а във финалните надписи – от Taylor Swift


“КОТКИТЕ” влизат В КИНАТА на 27-ми декември


Universal Pictures и Polydor Records (UMG) представят нова оригинална песен на световната музикална икона Taylor Swift и легендарния композитор Andrew Lloyd Webber от предстощия мюзикъл на Universal Pictures – “Котките”. Песента е налична за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи: https://taylorswift.lnk.to/BeautifulGhostsID.

Филмът “Котките” влиза в КИНАТА на 27-ми декември. Режисьор на лентата е носителят на ОСКАР - Tom Hooper (Клетниците; Речта на краля), а в актьорския състав ще видим самата Taylor Swift, James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson и прима балерината на Royal Ballet - Francesca Hayward.

Във филма песента “Beautiful Ghosts” е изпълнена от Hayward, която влиза в ролята на Виктория. Версията, изпълнена от Taylor Swift, която играе Бомбалурина, ще звучи във финалните надписи.

В подкрепа на сингъла излезе и официално lyric видео. Гледай ТУК.

Документално задкулисно видео разказва за създаването и записите на “Beautiful Ghosts” и включва интервю с Taylor Swift, Andrew Lloyd Webber и Tom Hooper: ТУК.

Една от най-дълго задържалите се шоу програми в историята на Уест Енд и Бродуей, сценичният мюзикъл “Котките”, включва някои от най-незабравимите песни на Lloyd Webber, сред които “Memory.” Lloyd Webber, Swift и създателите на филма с вълнение прегръщат идеята за представянето на нова песен във филмовата адаптация на мюзикъла.

Lloyd Webber вижда възможност да създаде нова песен за Виктория, чиито образ е представен по-подробно във филма. “Когато прочетох сценария за първи път, първото нещо, което казах, беше: “Трябва да имаме песен за Виктория.” “Beautiful Ghosts”, казва той, “е изключително важна и заема ключово място във филма.”

За режисьора, Tom Hooper, песента надхвърля и най-високите му очаквания. “Удивих се на изключително красивия текст на Taylor”, разказва Hooper. “Все едно някой беше дошъл по средата на снимачния процес и ми представи отражение на това, което се опитвахме да направим с филма. Беше абсолютно вълнуващо.”