Носителят на награда Ivor Novello, номинираният за ГРАМИ и BRIT Award продуцент, DJ и мултиинструменталист Jax Jones издава своя дебютен албум – “Snacks”. Форматите на изданието са стандартно CD и двоен винил.

Стартират предварителни поръчки на албума в онлайн магазин MusicMall.bg: http://bit.ly/2ZxFZEE

Пускането на “Snacks” демонстрира статуса на Jax като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита.
От номинирания за ГРАМИ и BRIT Award, двойноплатинен сингъл ‘You Don’t Know Me’ с участието на Raye до най-слушания денс трак в Shazam - ‘Breathe', в колаборация с Ina Wroldsen. Списъкът продължава и със супер успешните парчета 'Instruction' с Demi Lovato & Stefflon Don, ‘Ring Ring’ с участието на новата поп звезда Mabel и Rich The Kid, ‘Play’ с Years & Years, 'All Day And Night' с Martin Solveig и Madison Beer, ‘One Touch’ с Jess Glynne, както и с последния #1 сингъл ‘Harder’ с вокалите на Bebe Rexha.
“Snacks” е перфектният парти албум за поколението на плейлистите.

От избухването си на сцената през 2016 с ‘House Work’, Jax Jones се доказа като жанрово-дефиниращ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан.
Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Jax Jones създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист.
 

TRACKLISTING

1. House Work (ft. Mike Dunn & MNEK)
2. Jacques (with Tove Lo)
3. You Don’t Know Me (ft. RAYE)
4. Harder (with Bebe Rexha)
5. Ring Ring (with Mabel & Rich The Kid)
6. Instruction (ft. Demi Lovato & Stefflon Don)
7. Play (with Years & Years)
8. 100 Times 9. Breathe (ft. Ina Wroldsen)
9. Cruel
10. All Day And Night (Europa - Martin Solveig & Jax Jones - with Madison Beer)
11. One Touch (with Jess Glynne)
12. All 4 U
13. This Is Real (ft. Ella Henderson)
14. Tequila Time (Outro)

За Jax Jones:

Jax Jones е #1 артист на британската денс сцена и един от най-успешните съвременни музикални продуценти с над 3 млрд. стриймвания на негови парчета в световен мащаб и с 6 последователни хит сингли във Великобритания. Двукратно номиниран за BRIT Award и Ivor Novello, от издаването на първия си хит под формата на колаборация с Duke Dumont’s в парчето ‘I Got You’ през 2016, Jax влиза в студито с едни от най-популярните имена в света на модерната музика и продължава да създава хит след хит.