Албумът е наличен на CD и винил в онлайн магазин MusicMall.bg:

http://bit.ly/31aEL2w

Изпълнителката на #1 синглите “Don’t Call Me Up” и “Mad Love” представя дебютния си студиен албум – “High Expectations”. Албумът излиза във формати стандартно CD и винил и съдържа 14 песни.

Първият сингъл от албума, “Don’t Call Me Up” взриви световните класации и превзе радио и ТВ ефира у нас. Официално парчето е обявено за 7-мия най-продаван сингъл на 2019 г., а Mabel е най-високо изкачилата се британска изпълнителка в световната класация на Spotify. Видеото към него е гледано над 100 млн. пъти в YouTube.
 

 


Вторият сингъл от албума, “Mad Love” повтори успеха на дебютното парче. Само месец след премиерата си видеото към “Mad Love” е гледано над 25 млн. пъти в YouTube.

Преди броени дни излезе и третият сингъл от албума – “Bad Behaviour”, придружен от музикално видео.

Заглавието на албума “High Expectations” в превод означава “Високи очаквания” и това е ясно изявление на Mabel за намеренията й. Това е не само албум, но и гледна точка по много въпроси, които са изиграли важна роля в живота й.

Албумът е амбициозен проект на безстрашен млад артист, който разглежда мултиплицираността на очакванията – към себе си, към другите, към жените, в любовта.

Представяйки албума си, Mabel споделя: “High Expectations” – заглавието казва всичко. Става въпрос за очакванията, които имам към себе си, очакванията на другите хора към мен, особено във връзка. Основната тема в албума са позитивите и негативите, които следват от това. Искам да изпратя позитивни думи към всеки, който ще слуша песните. С писането им станах по-самоуверена и това бих искала да предам и на тези, които ще чуят албума.”

Tracklist:

1.     High Expectations (Intro)
2.     Bad Behaviour
3.     Don’t Call Me Up
4.     FML
5.     We Don’t Say…
6.     Selfish Love ft. Kamille
7.     Lucky (Interlude)
8.     Mad Love
9.     Trouble
10.  Put Your Name On It
11.  Stckhlm Syndrome (Interlude)
12.  OK (Anxiety Anthem)
13.  I Belong To Me
14.  High Expectations (Outro)