По време на търг за ROCKETMAN: предстоящия епичен музикален филм за невероятната житейска история на Elton John, водещият на 27то годишно парти на Фондацията за борба със СПИН на Elton John по случай Оскарите® - Alexander Gilkes, покани на сцената британския актьор Taron Egerton, който влиза в ролята на Elton John в предстоящата кино продукция.

След кратък трейлър на ROCKETMAN и търг за билет за премиерата на филма в Лондон, публиката бе изненадана приятно от появата на сцената на актьора Taron Egerton, с който Elton John изпълни своя песен в дует. Докато Elton John се настаняваше на пианото, публиката се изправи на крака в очакване Taron да запее една от най-обичаните му балади - “Tiny Dancer.”

ROCKETMAN ТРЪГВА В КИНАТА НА 31-ВИ МАЙ, 2019

За 27то годишно парти на Фондацията за борба със СПИН на Elton John по случай Оскарите®:
27то годишно парти на Фондацията за борба със СПИН на Elton John по случай Оскарите® под егидата на Sir Elton John и David Furnish събра над 6,3 млн. долара за световната борба със СПИН. Гала събитието, което се проведе в неделя, 24-ти февруари, в West Hollywood Park в Лос Анджелис, бе покдрепено от онлайн платформата за ТВ и филми IMDb и марката Neuro Drinks.

Последвай Elton John Aids Foundation в социалните мрежи:
Twitter: @EJAF // Instagram: @EJAF // Facebook: @eltonjohnaidsfoundation // Event Hashtag: #EJAFOscars


За филма ROCKETMAN:
ROCKETMAN е епичен музикален филм за невероятната житейска история на Elton John. Филмът проследява фантастичното пътешествие и трансформация на Elton John от срамежливия пианист Reginald Dwight до световната супер звезда Elton John. Тази вдъхновяваща история, озвучена с много от най-обичаните песни на Elton John и пресъздадена от актьора Taron Egerton, е за универсалната история на момчето от малкия град, което се превръща в една от най-емблематичните фигури в поп културата.
Във филма ROCKETMAN участват още звездите Jamie Bell в ролята на дългогодишния автор на песни на Elton John - Bernie Taupin, Richard Madden като първият мениджър на Elton, John Reid и Bryce Dallas Howard в ролята на майката на Elton - Sheila Farebrother.


РЕЖИСЬОР:
Dexter Fletcher

СЦЕНАРИСТ:
Lee Hall

ПРОДУЦЕНТИ:
Matthew Vaughn, David Furnish, Adam Bohling, David Reid

ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ПРОДУЦЕНТИ:
Elton John, Steve Hamilton Shaw, Michael Gracey, Claudia Schiffer, Brian Oliver

АКТЬОРСКИ СЪСТАВ:
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Gemma Jones and Bryce Dallas Howard

#Рокетмен