В ПЕТЪК (11-ТИ ЯНУАРИ) СВЕТОВНАТА СУПЕРЗВЕЗДА САМ СМИТ ПРЕДСТАВИ СЪВМЕСТНАТА СИ ПЕСЕН С ПЕВИЦАТА НОРМАНИ - ‘DANCING WITH A STRANGER’.
СИНГЪЛЪТ Е НАЛИЧЕН ЗА СТРИЙМИНГ И СВАЛЯНЕ ТУК: http://samsmith.world/DWASNo

“Dancing With a Stranger” e чувствено поп парче със силно R&B влияние, в което превъзходните вокали на Сам и Нормани довеждат продукцията до изключително високо ниво. Колаборацията между двамата артисти е в резултат от случайна среща в звукозаписно студио в Лос Анжелис, докато Сам Смит записва песента заедно с легендарните продуценти Stargate и Jimmy Napes.  Нормани, която е в съседното студио за подготовката на предстоящия си солов албум, получава покана от Сам да реализират песента като дует.

“Много се вълнувам, че всички ще могат да чуят “Dancing With A Stranger” – песен, която написах по време на турнето си “The Thrill Of It All” миналата година“, споделя Сам. Тя описва всички чувства, които изпитвах докато обикалям и живея. Това е много приятен момент за мен и поради факта, че съм голям фен на Нормани и всичко, което е тя. Щастлив съм да видя светлината в нея. Надявам се, че всеки, който чуе тази песен, ще й се наслаждава така, както аз го правя.”

Броени дни след премиерата си “Dancing With A Stranger” е добавена в 34 “New Music Friday” плейлисти в Spotify, заема 14 #1 позиции и е достигната от 9,5 млн. последователи в дигиталната платформа.
Към настоящия момент песента е стриймвана над 1 млн. пъти и е добавена нагоре в ‘TODAYS TOP HITS’ – най-голямата плейлиста в Spotify с над 22 млн. последователи.

С ПЕСЕНТА ‘FIRE ON FIRE’, КОЯТО СЕ НАРЕДИ ПОД #83 В СВЕТОВНАТА КЛАСАЦИЯ НА SPOTIFY, SAM SMITH СЕ НАРЕЖДА ПОД #8 В СПИСЪКА С НАЙ-СТРИЙМВАНИ АРТИСТИ В ПЛАТФОРМАТА И Е ОБЯВЕН ЗА #1 АРТИСТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.

“Fire On Fire” в дигиталните платформи тук: http://smarturl.it/iky4rg