Турският диджей Deeperise, който месеци наред присъстваше нагоре в класациите на Балканите със синглите “Raf” и “Move On”, представя днес новото си парче “One By One” и официалното видео към него. Песента излиза в турска и английска версии, а гост-изпълнител отново е Jabbar. Слушай “One By One” в Spotify тук: http://spoti.fi/2qjIXu9.

Автор на парчето е Jabbar, а негов музикален продуцент е Deeperise. Турската версия на песента е озаглавена “Geçmiş Değişmez”.

Музикалното видео към “One By One“ е режисирано от Mustafa Nurdoğdu и заснето в най-красивите кътчета на Турция. Гледай видеото тук: http://bit.ly/2EvO4z6.

Въпреки натоварената си програма и поредицата от участия, Deeperise и Jabbar не са спирали да записват нови мелодии. Новите парчета са с потенциал да повторят и подобрят успеха на “Raf” и “Move On” и да се утвърдят като едни от най-успешните колаборации на 2018 г.

За Deeperise

Deeperise е турски диджей и музикален продуцент, роден през 1990 г. в Мугла, Турция. Той започва да продуцира хаус музика преди 10 години и към днешна дата е все така влюбен в работата си.

Вдъхновен от музиката на Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo и DJ Tarkan, Deeperise прекарва огромно време в студиото, за да усъвършенства уменията си и да подобрява непрекъснато звученето на мелодиите, които създава.

Дебютният му сингъл “Raf” с участието на Jabbar излезе през май, 2017 г. Месец по-късно артистите представиха и английската версия на парчето - “Move On“.

Веднага след премиерата си “Raf“ постигна впечатляващи резултати в дигиталните платформи. Парчето влезе в ТОП 3 в общата класация на iTunes и оглави класациите на iTunes в няколко страни. “Raf” се нареди под #1 и в класациите Spotify Turkey Top 50 и Spotify Turkey Viral 50.

В България “Raf” е на път да влезе в Топ 10 в Националната класация за най-излъчвани песни. Английската версия “Move On” е #4 в Shazam Top 100 Bulgaria.