В петък, 29-ти септември, 2017 г. излезе шестият студиен албум на мултиплатинената певица и автор на песни Demi Lovato, озаглавен TELL ME YOU LOVE ME. Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Веднага след премиерата си TELL ME YOU LOVE ME се нареди под #1 в класациите на iTunes в 36 държави и влезе в 23 New Music Friday плейлисти в Spotify. Пилотният сингъл от албума "Sorry Not Sorry" е един от най-успешните сингли в музикалната кариера на Demi с над 250 млн. стриймвания в световен мащаб и над 150 млн. гледания на парти видеото към него. В началото на месец септември излезе и заглавното парче от албума – "Tell Me You Love Me".

Стандартната версия на TELL ME YOU LOVE ME включва 12 нови песни, а делукс изданието е с 3 бонус трака. Песните в албума са с модерно поп звучене и мощните вокали на Demi. Съавтори и копродуценти на парчетата са Oak, Sean Douglas и John Hill, Stint, DJ Mustard.

Последните телевизионни изяви на Demi Lovato и изпълненията на сингъла "Sorry Not Sorry" в NBC’s The Tonight Show с Jimmy Fallon, ABC’s Good Morning America и MTV VMAs са гледани от милиони зрители по цял свят.

TELL ME YOU LOVE ME е първият албум на Demi след Confident (2015) и световния хит "Cool For the Summer", официалното видео към който е гледано над 290 млн. пъти в YouTube. Rolling Stone описва Confident като “албумът, който Demi е родена да запише: мощна динамична поп продукция с глас, който достига нови емоционални върхове.”

Demi Lovato е един от най-успешните съвременни изпълнители и е много популярна в социалните мрежи с общо 145 млн. последователи.

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Demi Lovato – Tell Me You Love Me – Съдържание:

1.    "Sorry Not Sorry"  
2.    "Tell Me You Love Me"  
3.    "Sexy Dirty Love"  
4.    "You Don't Do It for Me Anymore"  
5.    "Daddy Issues"  
6.    "Ruin the Friendship"  
7.    "Only Forever"  
8.    "Lonely" (featuring Lil Wayne)  
9.    "Cry Baby"  
10.    "Games"  
11.    "Concentrate"  
12.    "Hitchhiker"